Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

19
Sdílejte

Postup:

1️⃣ Příprava cukety: Cukety omyjte, případně oloupejte, nastrouhejte nahrubo do mísy. Osolte, promíchejte a nechte 5–10 min vypotit. Přebytečnou vodu sceďte nebo cuketu jemně vyždímejte v utěrce.

2️⃣ Příprava směsi: K vyždímané cuketě přidejte vejce, strouhanku, mouku, prolisovaný česnek a bylinky. Dobře promíchejte, dokud nevznikne poddajná hmota. Nakonec vmíchejte parmazán.

3️⃣ Tvarování karbanátků: Z hmoty tvarujte ploché karbanátky (6–7 cm průměr) a ukládejte na plech vystlaný pečícím papírem nebo jemně vymazaný olejem.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články