Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

2570
Sdílejte

Postup:

  1. Celer scedíme a uložíme na dno skleněné mísy.
    (Chceš-li jemnější chuť, můžeš ho nejprve krátce povařit v osolené vodě, dochutit cukrem a octem, a nechat přes noc odležet.)
  2. Na celer rovnoměrně navrstvíme kukuřici (bez nálevu).
  3. Pórek nakrájíme na tenká kolečka a uložíme jako další vrstvu.
  4. Další jde ananas , nakrájený na malé kousky (také bez šťávy).

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články