Tajemství cukráře na dokonalý Pařížský krém : Zaručeně se vám vydaří !

1391
Sdílejte

Cukrář Michal Janečka nám prozradil, jak připravit dokonalý pařížský krém, pařížskou šlehačku i to, jaký je mezi nimi rozdíl. Naučíme vás i to, jak připravit karamelový pařížský krém, který je vynikající pro plnění různých větrníků.

Kam dál?

Fantastické čokoládové jednohubky plněné šlehačkovým krémem: Ideální dezert na každou příležitost !

Nejchutnější oběd z mletého masa ! Masové kuličky pečené v troubě. Jednoduchá a rychlá příprava

Nenáročné obložené vepřové kotlety pečené v troubě: Fantastické jídlo, které se hodí na běžný den, i na slavnostní stůl !

Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !

Stačí smíchat jen majonézu a mouku a máte základ na toto skvělé jídlo : Těsto naplňte chutnou kuřecí nádivkou a všichni u stolu se budou jen oblizovat !

Další články