Lékařka prozradila, jak zhubla 45 kilogramů: Ve svém životě změnila jen 4 věci, z nichž ani jedna nesouvisela se stravou!

1784
Sdílejte

„Pracuji 60 hodin týdně a chtěla jsem být zdravější. Všechny mé výsledky byly v pořádku, ale necítila jsem se dobře. Ztratila jsem vlasy, přibírala kilo za kilem a velmi špatně jsem spala,“ začíná svůj příběh.

„I když jsem kolegům věřila, že rozbory jsou v pořádku, stejně mi bylo špatně. Položila jsem si otázku – proč se cítím špatně? A co můžu udělat, aby se to zlepšilo,“ řekla. Doktorka Hari zavedla čtyřkrokový proces, který jí pomohl dosáhnout vytoužené linie, cítit se lépe fyzicky i psychicky, zlepšit spánek a vzhled!

1. Změna způsobu myšlení

„Ano, 45 kilogramů není málo a tento proces by nikdy neměl proběhnout rychle. Když jsem začala hubnout, rozhodla jsem se, že zhubnout není můj cíl. Řekla jsem si – chci se mít lépe, chci se cítit zdravěji. Aby se mi lépe spalo a abych měla více energie,“ řekla lékařka. „Změna životního stylu je neustálou cestou, nikoli seznamem úkolů.“

První věc, která mi pomohla, bylo, když jsem si uvědomil, že to nepůjde ze dne na den. Uvědomila jsem si, že moje cesta bude trvat minimálně rok, protože jsem musela výrazně zhubnout,“ řekla.

2. Bojujte se stresem

Všichni víme, že stres ovlivňuje celé tělo a doktorka Heri říká, že boj se stresem byl klíčem k tomu, aby se její život a hmotnost vrátily k normálu. „Nejvýraznější změnou bylo, když jsem si přiznala, že mé četné povinnosti a stres se podepsaly pod mé zdraví. Jakmile jsem se to rozhodla změnit, kilogramy začaly mizet,“ řekla lékař.

Změny nebyly těžké ani nemožné – cvičila jsem jógu, snažila se zůstat klidná, když jsem ráno vstala, a hned se netrápit a nerozčilovat nad tím, co mě čeká.
„Jakýkoli den byl přede mnou, mé rozhodnutí bylo přistoupit k němu klidně a postarat se nejprve o sebe. Dala jsem si čas na vydechnutí, přemýšlení a relax,“ řekla.

Kam dál?

Co jíst k večeři, abyste zhubli 15 kilogramů za půl roku? Nejen saláty a polévky

Rada známého dietologa : Nezáleží na tom co jíte, ale co pijete! Chcete-li se zbavit tuku již za 8 dní, měli byste vědět o tomto

3 druhy OVOCE, které vyženou TUKY ze stehen a hýždí: Tito ničitelé CELULITIDY ukazují svou SÍLU!

Jaká by měla být vaše ideální hmotnost podle vašeho tvaru těla, stáří a výšky?

Hubnutí po 40-tce: 6 pravidel, která je třeba dodržovat a úspěch máte zaručen!

Další články