Naše matky pro nás obětovaly tolik lásky a péče. Buďte k nim laskaví, protože nastane čas, kdy už nebudete mít příležitost !

949
Sdílejte

Byly tu vždy pro nás – krmily nás, převlékaly, utěšovaly v době nemoci i smutku. Kdykoliv jsme je potřebovali, odložily své vlastní potřeby a pohodlí, aby se postaraly o naše. I když to mnohdy nebylo snadné, dávaly nám najevo svou bezmeznou lásku. Radovaly se z našich úspěchů a povzbuzovaly nás, když se něco nedařilo.Láska matky je skutečně bezpodmínečná. Ať už v životě děláme chyby nebo se vydáme cestou, se kterou nesouhlasí, jejich láska k nám se nemění. Odpouštějí nám naše poklesky a pomáhají nám znovu vstát. Milují nás takové, jací jsme, se všemi našimi chybami a nedostatky. Tato incondicional láska je tím nejsilnějším poutem.Je proto nesmírně důležité, abychom si uvědomovali, jak vzácný dar v našich matkách máme. Měli bychom jim naši lásku a vděčnost dávat najevo každý den, protože čas, který nám je dopřán trávit společně, je omezený. Jednoho dne tu naše mámy už nebudou a my budeme hořce litovat každé promarněné příležitosti.

Kam dál?

Kladno se potýká s problémem odcizených nákupních vozíků. Supermarket zavedl speciální opatření

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Další články