Chlapík ji pozval na rande a řekl jí, ať si obleče černé šaty. V ten moment ještě nečekala, jak moc bizarní rande ji čeká.

3720
Sdílejte

Čas nám utíká mezi prsty a mnoho lidí dnes chce vše co nejrychleji. Pokud jste chtěli někoho tenkrát poznat, museli jste prostě vyjít do ulic a doufat, že někoho potkáte a pustíte se s ním do řeči. V dnešní době jsou lidé pohodlnější a svou budoucí polovičku si hledají přes internet. V dnešní době je seznamování se na internetových seznamkách přirozenou součástí životů mnoho lidí.

Seznamky nám nabízejí vybrat si člověka, se kterým vyrazíme na rande (samozřejmě pouze v případě, že daný člověk s námi na rande bude chtít jít). Jenže v jednoduchosti se občas skrývá mnoho složitosti a setkání s člověkem ze seznamky nemusí vždy jít podle představ. Ono psát si s člověkem několik hodin denně po dobu několika měsíců a rozumět si s ním, není žádnou výhrou. I s člověkem, se kterým si rozumíte sebevíc, může rande dopadnou opravdu katastrofálně. Přeci jenom je něco jiného si s člověkem psát a je něco jiného s ním mluvit.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články