Naše matky pro nás obětovaly tolik lásky a péče. Buďte k nim laskaví, protože nastane čas, kdy už nebudete mít příležitost !

949
Sdílejte

Věnujme proto svým maminkám dostatek pozornosti a péče, dokud můžeme. Často je navštěvujme nebo jim alespoň pravidelně telefonujme. Sdílejme s nimi naše radosti i starosti. Naslouchejme jejich příběhům a radám, učme se z jejich životních zkušeností. Nešetřeme objetími a slovy lásky. Udělejme si čas na společné chvíle a aktivity, tvořme spolu hezké vzpomínky.Pomáhejme našim mámám i s běžnými povinnostmi a starostmi. I drobná pomoc pro ně bude znamenat mnoho, uleví jim a potěší je vědomí, že na ně myslíme. Dávejme jim najevo, že nám na nich záleží, překvapme je občas malým dárkem nebo pozorností. To vše jsou způsoby, jak projevit naši lásku a ocenění.Mějme na paměti, že máme jen jednu matku, jen jedna žena nám věnovala tolik péče a lásky. Je na nás, abychom jí tuto lásku opětovali a dali jí najevo, jak moc pro nás znamená. Važme si proto každého okamžiku stráveného s našimi maminkami, dokud je to možné. Jednou nastane den, kdy nám nezbydou vzpomínky a budeme se modlit za jednu příležitost je obejmout. Nepromarněme ten čas, který nám je dán – ukažme svým matkám naši lásku a vděčnost každý den, aby věděly, jak výjimečné a nepostradatelné pro nás jsou.

Kam dál?

Kladno se potýká s problémem odcizených nákupních vozíků. Supermarket zavedl speciální opatření

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Další články