Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

1297
Sdílejte

Mohou sloužit jako varování, vnuknutí či inspirace. Zpočátku si jich můžete všimnout mimoděk, ale postupně vám dojde, že se opakují a dožadují se vaší pozornosti. Může to začít ráno, když si všimnete, že projely za sebou tři tramvaje číslo 11, pak se opakovaně podíváte na hodinky, když ukazují 11:11, knížka se vám otevře na straně 11 a v televizi zahlédnete sportovce s číslem 11 na dresu.

Andělská čísla se většinou objevují zdvojená, ztrojená nebo dokonce zčtyřnásobená. Čím více stejných číslic za sebou, tím naléhavější je jejich poselství. Nejčastěji se s nimi setkáte na digitálních hodinkách nebo displeji mobilního telefonu, kde si snadno všimnete kombinací jako 11:11, 22:22 apod.

Význam jednotlivých andělských čísel

Každé andělské číslo má svůj specifický význam. Zde je přehled těch nejdůležitějších:

  • Číslo 0: Značí nový začátek, ukončení něčeho, co vás trápilo, a otevření nových možností. Měli byste myslet na to, že s láskou jde vše lépe.
  • Číslo 1: Symbolizuje splnění přání, dobré nápady, tvůrčí inspiraci a vítězství. Také upozorňuje, abyste se zaměřili na pozitivní myšlenky. Čím více jedniček, tím větší je riziko sobectví a sebestřednosti.
  • Číslo 2: Signalizuje, že jste na dobré cestě. Nebojte se přijmout pomoc druhých ani ji nabídnout. Přistupujte k věcem s tolerancí a trpělivostí a dejte prostor své intuici.
  • Číslo 3: Přináší radost, úspěch a lásku. Čím více trojek, tím větší je naděje na spokojenost ve vztazích a pohodu v rodině.
  • Číslo 4: Vyzývá k větší zodpovědnosti a soustředění. Výsledek je na dosah a můžete se spolehnout na andělskou podporu. Více čtyřek znamená ujištění, že andělé jsou nablízku a ochraňují vás.
  • Číslo 5: Upozorňuje na změnu, která může být zásadní, i když nemusí být zpočátku vnímaná jako pozitivní. Je branou k vysněnému cíli. Varuje také před úrazy a nemocemi v důsledku přepracování a nedostatku odpočinku.
  • Číslo 6: Také upozorňuje na nedostatek odpočinku a přehnané lpění na materiálních statcích. Doporučuje zaměřit se více na duchovní stránku života.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články