RAK – je unikátní člověk. Těmito vlastnostmi oplývají lidé narození v tomto znamení

3492
Sdílejte

Lidé, kteří se narodili ve znamení Raka (22. června – 22. července), na rozdíl od představitelů jiných znamení zvěrokruhu, téměř zcela odpovídají charakterovým rysům tohoto znamení. Všichni jsou emotivní, empatičtí, plaší a v přátelství i lásce jsou velice spolehliví a vášniví.

Raci jsou poměrně dost kontroverzní. Na první pohled se zdají být plaší, ale ve skutečnosti se v nich perou bouřlivé vášně. Lidé narození v tomto znamení jsou schopni hluboké smyslné lásky a svým polovičkám jsou vždy věrní. Rodina je u nich vždy na prvním místě.

Rak dokáže na svět dívat očima svého srdce, zatímco ostatní na to hledí očima jejich mysli. Jsou velmi jemní a citliví. Raci netolerují dotěrnost a arogantnost, ale v oblasti osobních vztahů se jim moc nedaří. Jednoduše se rádi utáhnou do sebe. Zástupci tohoto znamení neodsuzují jiné, protože chápou, že každý má právo na výstřelky a nedostatky.

Pokud netušíte, jak se dostat z chaosu, obraťte se na vynalézavost tohoto vodního znamení. Raci dokáží vyvodit závěry, aniž by museli překrucovat fakta.

Raci o sobě neradi říkají. My sami si musíme vsadit, co mají na duši. Oni vám však budou říkat to, co chcete slyšet, protože nejvíc, čeho se bojí, je to, že by mohli ublížit svým blízkým. Jsou schopni naslouchat jiným lidem a podívat se na věci jejich očima. Jsou moudří a jejich intuice jim nejednou pomohla, aby se z nich stali vynikající rádci.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články