Miloš Kopecký: Otci nikdy neodpustil rozvod s maminkou. Zemřela kvůli němu v Osvětimi

1401
Sdílejte

Život jako na houpačce

Ani poté ale neměl v životě moc klidu. Ať už byla na vině matčina smrt, jeho vlastní pobyt v pracovním táboře, nebo cokoliv jiného, potýkal se Miloš Kopecký do konce svého života s velkými psychickými problémy. Své o tom jistě věděly hlavně jeho životní partnerky, kterých bylo hned několik. Po návratu z pracovního tábora se brzy oženil s herečkou Stellou Zázvorkovou, ale i přes narození dcery Jany Kateřiny došlo brzo na rozvod. Následovalo manželství s Kateřinou Soukupovou, která pracovala jako řidička tramvaje, a nemuselo by tedy docházet k hereckým konfrontacím. Ani to ale nepomohlo a po přibližně stejné době jako v prvním případě se manželé odcizili a rozvedli. Podobně dlouho trvalo i třetí manželství s Janou Lichtenbergovou.

Neobyčejně tolerantní manželka

I když se říká „do třetice všeho dobrého“, u Miloše Kopeckého to platilo až u čtvrtého manželství. Jana Křečková s hercem vydržela do jeho posledních dnů – a jednoduché to rozhodně neměla. Kopeckého maniodepresivní stavy, kdy se nálady střídají od jednoho extrému do druhého, a také časté nevěry, s nimiž se rozhodně nehodlal před nikým, dokonce ani před vlastní ženou, jakkoliv tajit, vyžadovaly od právoplatné manželky neuvěřitelnou dávku trpělivosti, oddanosti a lásky. Jak jinak by Jana Křečková mohla tohle všechno vydržet?

Kam dál?

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

Další články