Anička Slováčková uvažuje o svatbě. Těší se, až bude jednoho dne procházet svatební uličkou!

1002
Sdílejte

Anička začala svůj boj s rakovinou před šesti měsíci, kdy jí byla nemoc diagnostikována. Od té doby podstupuje intenzivní léčbu, která zahrnuje i chemoterapii. Tento proces je velmi vyčerpávající, jak fyzicky, tak psychicky, ale Anička se nevzdává. Její nezlomná vůle a pozitivní přístup jí pomáhají překonávat i ty nejtěžší okamžiky.I přes svou nemoc Anička nepřestává snít o budoucnosti. Je šťastně zamilovaná a její partner jí je oporou po celou dobu léčby. Anička dokonce uvažuje o svatbě a je připravena požádat svého přítele o ruku, pokud to neudělá on sám. Už si vybrala i místo, kde by se ráda provdala – luxusní srub nedaleko Máchova jezera, který se stal jejím útočištěm po náročných chemoterapiích.„Já o svatbě uvažuju, ale je otázka, jestli o tom uvažuje i můj partner,“ svěřila se Anička.„Jestli mě nepožádá, tak ho požádám sama. Letos je přestupný rok, takže by to holky taky mohly udělat,“ dodala šibalsky Slováčková.

Kam dál?

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

Monika Bagárová plánovala oslavit své nadcházející třicáté narozeniny velkolepým koncertem v pražské O2 areně. Ten zrušila. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Tereza Kerndlová a její manžel zažili chvíle hrůzy. Ihned po autonehodě jí i manžela odvezla záchranka

Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

Další články