Tarotový horoskop na ÚNOR : Přestupný rok vám daruje jeden den navíc. Jak ho pro sebe využít co nejlépe

834
Sdílejte
Štír (24. 10. – 22. 11.)
Láska – Smrt, Měsíc, Síla: Štíre, únor je pro tebe měsícem hlubokých emocionálních přeměn. Karta Smrti naznačuje, že některé vztahy mohou skončit nebo se zásadně proměnit. Neboj se této změny; je to příležitost k obnově a novému začátku. Měsíc poukazuje na to, že tvé pocity mohou být nejisté a měnlivé, ale Síla ti dává odvahu čelit těmto emocím a najít v sobě skutečnou vnitřní sílu. Použij tuto sílu k posílení svých vztahů na hlubší, pravdivější úrovni.
Střelec (23. 11. – 21. 12.) Láska – Rytíř kalichů, Hvězda, Eso holí: Střelci, únorem se nese naděje a inspirace ve vašich vztazích. Rytíř kalichů přináší zprávy o nových emocionálních začátcích a možnostech. Hvězda slibuje, že vaše sny a touhy v lásce mohou být dosažitelné, pokud si zachováte optimismus a víru. Eso holí naznačuje, že nadešel čas k akci – ujměte se iniciativy ve svých vztazích a nebojte se projevit svou vášeň a energii.
Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) Láska – Čtyři meče, Deset mečů, Kolo štěstí: Kozorozi, únor může přinést potřebu odpočinku a regenerace ve vašich vztazích. Čtyři meče naznačují, že je čas na pauzu a zamyšlení nad tím, kam vaše vztahy směřují. Deset mečů varuje před možným koncem nebo zklamáním, ale Kolo štěstí naznačuje, že tato situace může přinést nečekané nové začátky a příležitosti. Buďte otevření změnám a připraveni obrátit list ve vašem vztahovém životě.
Vodnář (21. 1. – 19. 2.) Láska – Eso kalichů, Sedm holí, Tři meče: Vodnáři, únor vám přináší hluboké emocionální prožitky a možnosti nových začátků ve vztazích. Eso kalichů otevírá vaše srdce novým možnostem lásky. Sedm holí vás vyzývá, abyste se postavili výzvám a bránili své srdce, ale také abyste nezapomínali na kompromis a porozumění. Tři meče připomínají, že některé vztahy mohou přinášet bolest, ale také jsou příležitostí k růstu a uzdravení.
Ryby (20. 2. – 20. 3.) Láska – Král pohárů, Pět pohárů, Slunce: Ryby, v únoru vás čekají smíšené emoce ve vztazích, ale celkově směřuje k pozitivnímu vývoji. Král pohárů naznačuje, že máte schopnost být empatičtí a porozumění, což vám pomůže navigovat ve složitých emocionálních vodách. Pět pohárů varuje před možnými zklamáními, ale je důležité se zaměřit na to, co zůstává, a ne na to, co bylo ztraceno. Slunce slibuje, že nakonec převáží optimismus a radost, pokud zůstanete věrni svému srdci a neztratíte naději.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články