Tarotový horoskop na ÚNOR : Přestupný rok vám daruje jeden den navíc. Jak ho pro sebe využít co nejlépe

834
Sdílejte
24. února 2024 zazáří Měsíc ve sněžném úplňku ve znamení Panny. Tento úplněk znamená konec, uzavření čehosi pracovního, ať už je to projekt, nebo třeba i současná pracovní pozice. Ze zdravotního hlediska pozor na trávicí soustavu a bolavý žaludek, v tomto období byste se neměli přejídat, zařaďte naopak nějaká probiotika a soustřeďte se na zdravý jídelníček. Potrápit vás klidně může i střevní chřipka, pozor na to, co jíte a jestli si myjete ruce. Co dalšího má únor v přestupném roce připraveno pro vaše znamení?
Beran (21. 3. – 20. 4.) Láska – Spravedlnost, Sedm mincí, Deset mincí: Berane, únorem se proplétá téma spravedlnosti a rovnováhy ve vztazích. Možná zjistíš, co je „správné“ dělat právě teď, aby tvé vztahy byly harmonické a plodné v budoucnu. Sedm a Deset mincí naznačují, že se blíží nová kapitola, která přinese vztahovou stabilitu a uspokojení. Může jít o obnovení staré lásky nebo o začátek něčeho úplně nového. Buď otevřený a neboj se investovat své emoce.
Býk (21. 4. – 20. 5.) Láska – Eso mečů, Šest mincí, Dvě mince: Býku, únor přináší průzračnou komunikaci, která otevírá dveře k hlubšímu porozumění a empatii ve vztazích. Eso mečů odhaluje pravdu, která může být někdy bolestivá, ale je základem pro zdravý vztah. Šest mincí naznačuje, že tvá ochota pomáhat a sdílet s druhými přinese nečekané požehnání. Tvá štědrost obohatí nejen tvůj život, ale i životy těch, které máš rád.
Blíženci (21. 5. – 20. 6.) Láska – Devět holí, Pět holí, Devět kalichů: Blíženci, únorem se nese výzva stát tváří v tvář konfliktům a neshodám ve vztazích. Devět hoeí a Pět holí naznačují, že bys měl být pozorný k tomu, co tě irituje a hledat způsoby, jak tyto problémy řešit. Devět kalichů slibuje, že pokud se zaměříš na to, co si přeješ a co je pro tebe ve vztahu důležité, můžeš očekávat splnění svých přání. Neboj se vyjádřit své potřeby a touhy.
Rak (21. 6. – 22. 7.) Láska – Ďábel, Blázen, Devět mincí: Raku, únorem procházíš obdobím transformace ve vztazích. Ďábel odhaluje, že je čas přerušit nezdravé vzorce chování a myšlení. Blázen naznačuje nový začátek a příležitost k experimentování s novými způsoby vyjadřování lásky a přijímání lásky od jiných. Devět mincí slibuje, že tyto změny povedou k většímu pocitu spokojenosti a bezpečí ve tvých vztazích. Buď odvážný a otevři se novým možnostem.
Lev (23. 7. – 22. 8.) Láska – Šest holí, Rytíř mincí, Král mincí: Lve, únor ti přináší příležitost k růstu a vývoji ve vztazích. Šest holí naznačuje, že je čas oslavit dosažené úspěchy a sdílet radost s partnerem. Rytíř a Král mincí předpovídají, že tvá ochota pracovat na vztahu a investovat do společné budoucnosti se vyplatí. Můžeš očekávat, že tvé vztahy budou stabilnější a uspokojivější. Buď trpělivý a důsledný ve svém úsilí.
Panna (23. 8. – 22. 9.) Láska – Čtyři hole, Král kalichů, Dvě hole: Panno, únor ti přináší příležitost k posílení vztahů a k nalezení většího smyslu v lásce. Čtyři hole naznačují, že můžeš očekávat oslavu nebo významný milník ve vztahu. Král kalichů povzbuzuje, abys se nechal vést srdcem a sdílel své hluboké emoce s partnerem. Dvě hole naznačují, že před tebou stojí rozhodnutí – buď odvážný a vykroč směrem, který ti srdce napovídá. Tvá budoucnost ve vztazích vypadá slibně, pokud jsi ochoten naslouchat svým emocím.
Váhy (23. 9. – 22. 10.) Láska – Obrácený muž, Osm mečů, Osm holí: Váhy, únorem se můžeš cítit uvězněn ve svých vlastních myšlenkách a obavách týkajících se vztahů. Obrácený muž a Osm mečů naznačují, že je čas na změnu perspektivy a osvobození se od omezení. Osm holí slibuje rychlý pokrok a pozitivní změny, pokud jsi ochoten otevřít svou mysl a srdce novým možnostem. Komunikace bude klíčem k překonání překážek ve vztazích. Buď otevřený a připravený na rychlé změny.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články