Martínek je po podání léku zpátky v Česku. První zlepšení je vidět, říká otec

14625
Sdílejte
Jeho projevy jsou závažné a výrazně ovlivňují kvalitu života malého pacienta i jeho rodiny. V Česku se s tímto syndromem potýká kromě Martínka ještě jedna pacientka, což značí, jak ojedinělé toto onemocnění je. Přestože se zdálo, že český zdravotní systém a pojišťovny Martínkovi nepřejí, veřejnost ukázala svou obrovskou podporu. Rodina zahájila sbírku na portálu Donio a lidé darovali úžasných 151 milionů korun, čímž výrazně překročili potřebnou částku na léčbu. Tato vlna solidarity ukázala, že společnost stojí při sobě, když je to nejvíce potřeba.Po návratu do Česka Martínkův otec Tomáš Zatloukal sdílel první pozitivní zprávy. I když lékaři očekávají první výraznější zlepšení nejdříve za měsíc, rodina už nyní pozoruje první zlepšení.

Kam dál?

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

Monika Bagárová plánovala oslavit své nadcházející třicáté narozeniny velkolepým koncertem v pražské O2 areně. Ten zrušila. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Tereza Kerndlová a její manžel zažili chvíle hrůzy. Ihned po autonehodě jí i manžela odvezla záchranka

Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

Další články