Který z antických bohů vládne vašemu znamení horoskopu: Blížencům bohyně moudrosti, Štírům vládne Hádes

847
Sdílejte

Beran (21. března – 19. dubna) – Ares Berany vládne Ares, boh války. Toto znamení je známé svou odvahou, impulzivitou a touhou po vítězství. Berani jsou přirození bojovníci, kteří neváhají jít za svými cíli.
Býk (20. dubna – 20. května) – Afrodita Býky ochraňuje Afrodita, bohyně lásky a krásy. Býci jsou známí svou senzualitou, láskou k pohodlí a hmotným hodnotám. Afrodita jim dodává smysl pro estetiku a harmonii.
Blíženci (21. května – 20. června) – Athéna Blížence chrání Athéna, bohyně moudrosti a strategické války. Blíženci jsou intelektuální, komunikativní a adaptabilní. Athéna jim dodává schopnost rychlého myšlení a důvtip.
Rak (21. června – 22. července) – Artemis Raky ochraňuje Artemis, bohyně lovu a Měsíce. Toto znamení je citlivé, intuitivní a pečující. Artemis jim propůjčuje ochranitelský instinkt a hluboké spojení s přírodou.
Lev (23. července – 22. srpna) – Apolón Levy vládne Apolón, bůh slunce, světla a umění. Leva charakterizuje sebedůvěra, kreativita a touha být ve středu pozornosti. Apolón jim dodává jiskru inspirace a charisma.
Panna (23. srpna – 22. září) – Demeter Panny jsou pod ochranou Demeter, bohyně úrody a zemědělství. Panny jsou praktické, metodické a pečlivé. Demeter jim propůjčuje lásku k přírodě a smysl pro detail.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články