Který z antických bohů vládne vašemu znamení horoskopu: Blížencům bohyně moudrosti, Štírům vládne Hádes

846
Sdílejte

Váhy (23. září – 22. října) – Héra Váhy jsou pod ochranou Héry, bohyně manželství a partnerství. Toto znamení hledá harmonii, spravedlnost a krásu ve všem. Héra jim dodává smysl pro rovnováhu a diplomacii.
Štír (23. října – 21. listopadu) – Hádes Štíry vládne Hádes, bůh podsvětí. Toto znamení je známé svou intenzitou, vášní a schopností transformace. Hádes jim dodává hloubku a magnetismus.
Střelec (22. listopadu – 21. prosince) – Zeus Střelce chrání Zeus, král bohů, bůh nebe a hromu. Střelci jsou optimističtí, svobodomyslní a mají touhu po dobrodružství. Zeus jim dodává smysl pro spravedlnost a majestátnost.
Kozoroh (22. prosince – 19. ledna) – Persefona Kozorohy ochraňuje Persefona, královna podsvětí a dcera Demeter. Toto znamení je známé svou disciplínovaností, ambicemi a vytrvalostí. Persefona jim dodává schopnost vyvážit světlo a tmu.
Vodnář (20. ledna – 18. února) – Prometheus Vodnáře chrání Prometheus, bůh prozíravosti a tvůrce lidstva. Vodnáři jsou inovativní, nezávislí a humanističtí. Prometheus jim dodává tvořivost a touhu po pokroku.
Ryby (19. února – 20. března) – Poseidón Ryby vládne Poseidón, bůh moří a vod. Toto znamení je intuitivní, empatické a mystické. Poseidón jim propůjčuje hluboké emoční porozumění a spojení s univerzálními vodami. Tato spojení mezi znameními zvěrokruhu a antickými bohy a bohyněmi odhalují hluboké vazby mezi našimi osobnostmi a univerzálními archetypy. Rozpoznání těchto vlivů může pomoci každému z nás lépe porozumět svým vlastním sklony a potenciálům.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články