Komu budou hvězdy v následujících dvanácti měsících nejvíc přát? Tady jsou tři nejšťastnější znamení

1474
Sdílejte

Před námi je významná nebeská událost. 16. května 2023 se planeta štěstí Jupiter na dlouhých dvanáct měsíců přesouvá do znamení Býka a některým z vás nadělí pořádnou dávku štěstěny. Pozitivní změny zasáhnou především tři znamení zvěrokruhu. Která to jsou a je to vaše mezi nimi?

Netvrdíme, že na ostatních devět znamení čeká jen smůla, svrab a neštovice. Čtení z hvězd není žádná tvrdá věda, buď na ně věříte, nebo ne. Pokud ale ano, pak vězte, že se nebeská tělesa postarají o to, aby se od 16. května po celý rok dařilo třem znamením výjimečně dobře. Která to jsou?

Býky čeká pracovní úspěch

Patříte mezi největší šťastlivce. Konečně se vám po období těžkých zkoušek a náhlých zvratů osudu uleví. V minulých letech jste to určitě neměli snadné, museli jste se přizpůsobovat něčemu, čemu jste se přizpůsobit rozhodně nechtěli. Se vstupem Jupitera do znamení býka se vám vrátí touha bojovat o svá práva a nezpochybnitelné místo na slunci. Znovu se ocitnete na startovní čáře a můžete zkusit své štěstí i v záležitostech, které jste už možná považovali za prohrané.

Nadále však musíte počítat s nepředvídatelným vlivem planety Uran, která vám již delší čas do života vnáší a vnášet bude změny, na které se nelze dopředu připravit. Díky vlivu planety Jupiter však mohou být pro změnu velmi šťastné a pro budoucnost více než přínosné.

  • Největší úspěch v jedné větě: Konečně přestanete přešlapovat na místě a vydáte se na cestu směrem vzhůru.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články