Komu budou hvězdy v následujících dvanácti měsících nejvíc přát? Tady jsou tři nejšťastnější znamení

1491
Sdílejte

To nejlepší, co však Kozorohy potká, je 16. května 2023 vstup planety Jupiter do spřízněného znamení Býka. Odtud bude posilovat vaši sílu, vitalitu, energii a kreativitu. Přinese vám i pár příležitostí k rozptýlení v podobě flirtů a společenské zábavy. Ale hlavně – nejeden Kozoroh se bláznivě zamiluje. Poslední dobrou zprávou pro vás je, že alespoň na krátký čas vaše znamení opustí Pluto, které po dlouhá léta do vašeho života vnášelo zásadní a nezvratné změny. Zcela vás přetvořilo, zocelilo a jednou provždy připravilo na všechny možné společenské změny i soukromé vichřice. Pluto vaše znamení definitivně opouští až v příštím roce, ale i v následujících měsících se vám bude dýchat o mnoho svobodněji.

 

Váš největší úspěch v jedné větě: Opustí vás strach, obavy o hmotné jistoty a s pevnou vírou v sebe vykročíte do budoucnosti. A nejspíš se bezhlavě zamilujete.

Jste mezi dalšími šťastlivci?

Uleví se i dalším znamením, zejména Štírům, kteří by si mohli udělat jasno ve svých partnerských vztazích, ale i Lvi a Vodnáři se v následujícím období zbaví největších těžkostí a překážek nebo se s nimi naučí žít. Raci navážou nová přátelství, budou mít úspěch ve společnosti. Mohou se jim plnit i jejich sny a přání. Ryby se zlepší ve své komunikaci, budou se učit nové věci, osvojovat si nové poznatky. Pokud jsou rozhádaní se svými sourozenci nebo sousedy, najdou k sobě cestu smíření. Štěstí jim bude přát na krátkých cestách.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články