Komu budou hvězdy v následujících dvanácti měsících nejvíc přát? Tady jsou tři nejšťastnější znamení

1491
Sdílejte

Panny budou v balíku

I pro Panny je horoskop pro následující rok více než příznivý. Přesun Jupitera vám přinese nové příležitosti, zdroje i touhu po rozptýlení. Nadělí přirozenou schopnost správného a užitečného vynakládání peněz a materiálních zdrojů, které budete umět využít k zajištění své budoucnosti. Finančně se vám bude dařit. Nejčastěji zvolíte formu vzdělávání, poznávání a osvojování si nových dovedností a cestování. Pokud studujete, můžete získat i nejvyšší vzdělání. Jestliže někdo z vás vede soudní spory, podaří se vám je dotáhnout do zdárného konce. Pod vlivem planety Jupiter se také můžete stát tolerantnějšími a velkorysejšími. Přibližně na jeden rok zapomenete na svou pověstnou úzkoprsost a typickou kritičnost.

  • Největší úspěch v jedné větě: Konečně se vám bude dařit po finanční stránce, vyrazíte za zábavou a přestanete druhé neustále kritizovat.

 

Kozorozi se zamilují
Planeta Saturn začátkem března 2023 opustila znamení Vodnáře a spolu s ní se z vašeho života začaly pomalu vytrácet rychlé a nepříjemné změny i nutnost se přizpůsobovat zvratům zejména v oblasti financí, hmotného majetku a postavení v práci. Přesun planety Saturn do následujícího znamení Ryb vám přinesl intelektuální kázeň a pragmatismus v myšlení a komunikaci.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články