Zde je deset důvodů, proč si občas můžete bez výčitek otevřít lahvinku: 1. Ochrana ledvin: Některé studie ukázaly, že pivo může snižovat riziko vzniku ledvinových kamenů díky svému vysokému obsahu vody a schopnosti podporovat diurézu. 2. Snižování cholesterolu: Pivo obsahuje vlákninu, která může pomoci snižovat hladinu LDL cholesterolu, známého jako „špatný“ cholesterol. 3. Posilování kostí: Díky obsahu křemíku, který je důležitý pro růst a vývoj kostí, může pivo pozitivně přispívat k pevnosti kostí. 4. Zlepšení paměti: Studie ukázaly, že xanthohumol, antioxidant nalezený v chmelu, může pomáhat zpomalovat proces degenerace mozkových buněk, který vede k demenci. 5. Zdroj vitamínů B: Pivo je bohaté na vitamíny skupiny B, které jsou důležité pro udržení dobrého metabolismu a energetické hladiny. 6. Přirozený zdroj kyseliny listové: Pivo obsahuje kyselinu listovou, která je důležitá pro správnou funkci těla a je doporučována těhotným ženám pro prevenci vývojových poruch u plodu.
Kam dál?
- Tento recept je od špičkového dietologa : detoxikuje játra, ničí nemoci a na hubnutí je lepší než pilulky ! Stačí 1 syrová červená řepa, 2 mrkve, 1 jablko
- Tohoto málo známého příznaku smrtelné nemoci si můžete všimnout ve sprše : Pokud ho zpozorujete, běžte ihned k lékaři
- Rakovina umírá, když sníte těchto 7 potravin: Je čas, abyste je začali konzumovat
- Zapomenutá nemoc se vrátila: ,,Každý den přibývají noví pacienti!”