Zde je deset důvodů, proč si občas můžete bez výčitek otevřít lahvinku: 1. Ochrana ledvin: Některé studie ukázaly, že pivo může snižovat riziko vzniku ledvinových kamenů díky svému vysokému obsahu vody a schopnosti podporovat diurézu. 2. Snižování cholesterolu: Pivo obsahuje vlákninu, která může pomoci snižovat hladinu LDL cholesterolu, známého jako „špatný“ cholesterol. 3. Posilování kostí: Díky obsahu křemíku, který je důležitý pro růst a vývoj kostí, může pivo pozitivně přispívat k pevnosti kostí. 4. Zlepšení paměti: Studie ukázaly, že xanthohumol, antioxidant nalezený v chmelu, může pomáhat zpomalovat proces degenerace mozkových buněk, který vede k demenci. 5. Zdroj vitamínů B: Pivo je bohaté na vitamíny skupiny B, které jsou důležité pro udržení dobrého metabolismu a energetické hladiny. 6. Přirozený zdroj kyseliny listové: Pivo obsahuje kyselinu listovou, která je důležitá pro správnou funkci těla a je doporučována těhotným ženám pro prevenci vývojových poruch u plodu.
Kam dál?
- Pokud chcete, aby vaše imunita byla silnější a psychika odolnější, tak pečujte o střeva. I malé změny přinesou skvělé výsledky
- Slova epidemiologa Romana Prymuly : Kdo se nechá naočkovat, bude moci volně cestovat a nemusí nosit roušku !
- ONKOLOGOVÉ radí, abychom ihned omezili spotřebu těchto 8 potravin – protože nejvíce způsobují rakovinu!
- Byliny, které léčí bolavé klouby: Najděte tu svoji