Zde je deset důvodů, proč si občas můžete bez výčitek otevřít lahvinku: 1. Ochrana ledvin: Některé studie ukázaly, že pivo může snižovat riziko vzniku ledvinových kamenů díky svému vysokému obsahu vody a schopnosti podporovat diurézu. 2. Snižování cholesterolu: Pivo obsahuje vlákninu, která může pomoci snižovat hladinu LDL cholesterolu, známého jako „špatný“ cholesterol. 3. Posilování kostí: Díky obsahu křemíku, který je důležitý pro růst a vývoj kostí, může pivo pozitivně přispívat k pevnosti kostí. 4. Zlepšení paměti: Studie ukázaly, že xanthohumol, antioxidant nalezený v chmelu, může pomáhat zpomalovat proces degenerace mozkových buněk, který vede k demenci. 5. Zdroj vitamínů B: Pivo je bohaté na vitamíny skupiny B, které jsou důležité pro udržení dobrého metabolismu a energetické hladiny. 6. Přirozený zdroj kyseliny listové: Pivo obsahuje kyselinu listovou, která je důležitá pro správnou funkci těla a je doporučována těhotným ženám pro prevenci vývojových poruch u plodu.
Kam dál?
- Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá
- Bobkový list: Na hubnutí, snížení cholesterolu, při cukrovce i na srdce…. RECEPT na léčivý odvar
- Jak správně zapíjet léky? Dávejte pozor na množství vody, vše ovlivňuje účinnost. Čaj i džusy jsou škodlivé
- Ruce o 20 let mladší: Kosmetička poradila trik pro krásnou pokožku – výsledek za 24 hodin!







