Toto je velmi emotivní příběh: Statečná dívka odmítla chemoterapii, aby mohla porodit synka: Osud měl však jiné plány…

1902
Sdílejte

Osud však měl jiné plány. I přes Brianninu odvahu a statečnost, život měl pro ni připravené jiné výzvy. Briannin příběh nás zanechává s otázkami o tom, jak je možné, že taková udatná bojovnice může být postižena tak krutým osudem.

Nicméně, přes všechny tyto těžkosti, Brianna zůstala silná. Její příběh je dokladem neocenitelné hodnoty života a síly lidského ducha. Je příběhem o statečnosti, obětavosti a lásce, který nám ukazuje, jak může jedna mladá žena čelit nepředstavitelným výzvám s neuvěřitelnou odvahou a nadějí.

Bohužel, ale to nebyl začátek krásného příběhu. Brianna měla v těle infekci a lékaři se obávali, že by to mohla být přenesena na dítě. Jedinou cestou ven bylo císařský řez. Miminko vidělo tento svět o tři měsíce dříve a čelilo vážným zdravotním problémům. Veškeré úsilí lékařů bylo bohužel bezvýsledné a chlapec po 12 dnech zemřel.

V posledních chvílích svého života byl zahalen nekonečnou láskou své matky.

„Těch 12 dní s mým synem bylo to nejlepší z celého mého života“ Konečně jsem ho mohla držet v náručí, mluvit, počítat mu prsty na nohou,“ řekla dívka.

Kam dál?

Matka s dcerou přišly o bydlení a tak již tři měsíce žijí ve fastfoodu. Pomoc od úřadů i místních obyvatel odmítají. Nouzi nepociťují

V odpadkovém koši plném nedopalků našli dva teenageři novorozeně. Mělo násilím přestřiženou pupeční šňůru

Školačka z Hradce snědla želé bonbony s toxickou látkou. Zkolabovala a hodinu ležela na záchodě

Žravé housenky zavíječe zimostrázového zaplavily Česko: Škůdce si lze přinést třeba i ze zahradnictví.

Armáda České republiky usiluje o lepší získávání dat o obyvatelích i firmách, aby byla schopna rychleji a efektivněji provést mobilizaci v případě válečné krize

Další články