Toto je velmi emotivní příběh: Statečná dívka odmítla chemoterapii, aby mohla porodit synka: Osud měl však jiné plány…

1902
Sdílejte

„Byla to velmi těžká, únavná a bolestivá životní etapa. Přestože můj syn už nebyl mezi námi, dal nám sílu pokračovat a nemoc překonat. Chci překonat tuto strašlivou nemoc. Věřím, že to zvládnu,“ pokračovala. Zpočátku to vypadalo, že se její zdravotní stav zlepšuje, ale netrvalo to dlouho. Její stav se začal rychle zhoršovat a lékaři museli zrušit transplantaci kostní dřeně, která měla být brzy provedena. Namísto toho jí byla nabídnuta experimentální léčba, která jí měla poskytnout větší šanci na přežití.

Dívce se podařilo získat pouze dvě dávky tohoto léku. Brianna Rawlingsová svůj boj s rakovinou bohužel prohrála.

Zprávu o její smrti oznámila její sestra s tím, že Briana je nyní opět se svým malým synem.

„Jsme úplně zlomení, ale zároveň je to pro nás jednodušší, protože víme, že ji už nic nebolí a že už nebojuje, aniž by věděla, co ji čeká. Milujeme tě sestřička, létej vysoko a vždyť ty, kteří nevědí, jak jít dál bez tvého nakažlivého úsměvu,“ napsala její sestra Kort Rawlingsová na stránku „GoFundMe“, kde se sbíraly finanční prostředky na její léčbu.

Příběh skončil smutně a tragicky, ale Brianna až do posledních chvil tvrdila, že svého rozhodnutí nepodstoupit chemoterapii během těhotenství nelituje. Věříme, že už je šťastná spolu se svým synkem tam nahoře… Odpočívejte v klidu.

Briannin příběh je inspirací pro nás všechny. Je to připomínka, že i přes nejtěžší zkoušky a výzvy, které nám život přináší, je vždy možné najít sílu a odvahu k boji. Ať už je to v boji s nemocí, nebo v roli matky, která je ochotná obětovat vše pro své dítě.

 

Kam dál?

Matka s dcerou přišly o bydlení a tak již tři měsíce žijí ve fastfoodu. Pomoc od úřadů i místních obyvatel odmítají. Nouzi nepociťují

V odpadkovém koši plném nedopalků našli dva teenageři novorozeně. Mělo násilím přestřiženou pupeční šňůru

Školačka z Hradce snědla želé bonbony s toxickou látkou. Zkolabovala a hodinu ležela na záchodě

Žravé housenky zavíječe zimostrázového zaplavily Česko: Škůdce si lze přinést třeba i ze zahradnictví.

Armáda České republiky usiluje o lepší získávání dat o obyvatelích i firmách, aby byla schopna rychleji a efektivněji provést mobilizaci v případě válečné krize

Další články