Syn na matku vůbec neměl čas a skoro vůbec ji nenavštěvoval. Ona mu uštědřila cennou lekci !

7749
Sdílejte

Máte jen jednu pokrevní rodinu a mnohým lidem bohužel chvíli trvá, než si to uvědomí. Tento mladý muž žil svůj dospělý život, dokud mu nezavolala jeho máma.

Rodičovství není a nikdy nebylo jednoduché. Mnozí bezdětní lidé si myslí, že veškerá péče končí kolem patnáctého nebo osmnáctého roku života, kdy se dítě začíná stávat dospělým. Ve skutečnosti je pro každého rodiče jeho dítě navždy dítětem, i když je stokrát starší než on sám. Mnohé z těchto dospělých „dětí“ to samozřejmě těžko pochopí, dokud to nezažijí na vlastní kůži s vlastními potomky.

Chtěla mi opět dát hrušky
Moje máma je 73 let a vždy byla starostlivá žena, jen někdy až příliš. Nesnáším, když se mi při každé návštěvě snaží dát své hrušky a domácí mléko. A je to tady znovu. „Synu, vím, že ty hrušky nevypadají tak hezky jako ty z obchodu, ale chutnají mnohem lépe, věř mi.“ Při odchodu jsem je nenápadně zapomněl, jak jsem to dělal při každé návštěvě. Nemohl jsem chodit k mámě příliš často, nebyl čas. Pracuji, musím být s rodinou, můj syn potřebuje novou bundu, slíbil jsem přítelkyni romantický víkend a večeři, …

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Je možné, že si Emiráty k záplavám přispěly samy. „Očkovaly“ oblaka

Obrovské neštěstí : Po pádu z okna zemřela maminka dvou malých dětí. Padající tělo nešťastné ženy vyděsilo sousedy

České domácnosti často strádají. Přesto mají majetek v průměru za čtyři miliony

AKTUÁLNĚ : Havárie autobusu plného dětí na Příbramsku. Ten skončil v příkopě převrácený na bok

Průzkum ukázal, že Češi jsou ze všech zemí unie k Evropskému parlamentu nejkritičtější

Další články