Slávik i Patrovičův manažer (†82) reagují na zpěvákovo náhlé úmrtí: Co plánoval na tento víkend

5532
Sdílejte
Stal se hvězdným účastníkem show, i když nikdy nedržel v rukou vítěznou cenu. Řeč je o Jozefu Pátrovičovi, kterého veřejnost zná z pořadu Česko Slovensko má talent. Slavný zpěvák zemřel ve věku 82 let.
Důchodce Pátrovič se pravidelně vracel do hvězdné poroty a publikum si ho oblíbilo natolik, že ho vždy přivítal hlasitý potlesk. Organizátoři pořadu Česko Slovensko má talent dokonce na jeho počest vytvořili cenu, kterou mohli účinkující získat – Zlatého Pátroviče. Letos už bohužel na pódiu nebude.
Zprávu o  úm*tí potvrdil Pátrovičův manažér Dominik Papala. Podle našich informací neměl žádné vážné zdravotní problémy, nyní měl dokonce v sobotu jít zpívat na promoci. „Zemřel na zástavu srdce doma v Prievidzi v kruhu svých blízkých,“ uvedl Papalův manažer na Facebooku.
S legendárním Pátrovičem se rozloučil i porotce soutěže Česko Slovensko má talent Jaro Slávík. „Když mu bylo něco přes 70 let, řekl si, že bude slavný. A taky že byl. S Jozefem odchází kus našeho televizního pořadu. Odpočívej v pokoji,“ vzkázal mu na Facebooku.

Pátrovičova sm*t zasáhla i dalšího porotce, Jakuba Prachaře, který ho na Facebooku označil za „démona“. „Vždycky jsem se na něj těšil. Patřil do naší šou a myslím, že si to užil. Šťastnou cestu, Jožko,“ odkázal nebesům.

Kam dál?

Pamatujete si na fešáka z Pobřežní hlídky? Překvapí vás, jak David Charvet vypadá a čím se živí

Matka zastřelené studentky na filozofické fakultě vyčetla ministru vnitra Vítu Rakušanovi nedostatek empatie : „Necítím z vás úctu a respekt.“

Na utajený pohřeb Josefa Laufera přišli jen úzká rodina a nejbližší přátelé : Zdeňka Trošku ovládly emoce, na konci zazněl potlesk

Soukup přijel pro dceru i s advokátkou, odjel bez ní. „Róza už je dva dny nemocná. „Dorazil s teploměrem, nepromluvil, jen Róze změřil teplotu a celé si to natáčel,“

Agáta Hanychová bude mít dvojčata. Z ruky jí to vyvěštil zpěvák Jan Bendig

Další články