Malý chlapeček nemůže vyjít z domu, kvůli jeho velmi těžkým alergiím: Lékař mu však řekl něco, co ho neuvěřitelně potěšilo!

520
Sdílejte

Rodině poradil, jak udržet domácnost co nejvíce bez pylu, například častým větráním a používáním klimatizace s filtry. Také zdůraznil důležitost pravidelného čištění a odstraňování prachu, který může pyl udržovat. Dále bylo Lincolnu doporučeno nosit při nezbytných výstupech ven ochranné brýle a pokrývku hlavy, aby se minimalizoval kontakt s alergeny. V neposlední řadě lékař předepsal antihistaminika a další léky proti alergii, které by pomohly zmírnit případné příznaky, pokud by došlo k expozici pylu. Tato zpráva přinesla Lincolnu a jeho rodině novou naději. Možnost léčby a perspektiva, že jednoho dne bude možné trávit čas venku bez obav z alergické reakce, byla pro něj velkým povzbuzením. Lincoln se s podporou své rodiny a lékaře rozhodl bojovat s alergií a věřil, že díky moderní medicíně se mu podaří vrátit se k normálnímu životu.

Kam dál?

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Další články