Mladá žena se změnila skutečně k nepoznání: Lidi šokuje, ona je s sebou jednoznačně spokojená!

981
Sdílejte

Aydin Mod, jež se nazývá Barbie, je devatenáctiletá dívka z Říma, která si za své životní motto zvolila umění tělesných modifikací.

Tato mladá žena se proměnila natolik, že její vzhled nyní šokuje mnohé kolemjdoucí. Většina jejího těla je pokryta tetováním, a to není vše – její vášeň pro změnu vzhledu se projevuje i v piercingech a implantátech na nejrůznějších místech těla, včetně intimních partií. Aydin tvrdí, že se cítí krásnou a je se svým vzhledem spokojena, přestože její image může být pro některé lidi šokující. Její odvaha jít za svým snem a neustále se transformovat jí již stála přibližně 150 000 Kč, ale Aydin se nezastavuje a plánuje další zvětšení poprsí a pozadí. Dokonce pracuje na permanentních kovových zubech, což je další krok v jejím cestě za dokonalostí podle vlastních představ.

Aydin, která začala s ušními lalůčky ve svých 11 letech, nyní má 12 skarifikací – dobrovolné jizvení, které vytváří vystouplé ornamenty na kůži. Její touha po úpravě těla není podle ní diktována potřebou pozornosti, ale hlubokým pocitem, že se chce cítit více ženou. Na kritiku cizích lidí nereaguje a je odhodlaná pokračovat ve svém stylu života, který si zvolila. Na svém Instagramovém profilu Aydin zveřejňuje odvážné snímky, které dokazují, že má potetované a upravené i intimní partie. Její fotografie odrážejí nejen estetickou stránku jejích modifikací, ale také fyzickou bolest, kterou musela podstoupit pro dosažení svého cíle.

Kam dál?

Lidé vymření neuniknou. Kdy k tomu má dojít zjistili vědci. Nezachrání nás ani konec fosilních paliv

Tlak na Ukrajince, aby se vrátili do své vlasti a bojovali, se stupňuje : „Nemohu zabíjet“

Průzkum odhalil , že až třetina Čechů, by si přála návrat totalitního režimu. Slováci jsou na tom ještě hůře

Čtyřměsíční kojenec skončil v kómatu poté, co ho babička krmila umělým mlékem s příměsí vína

V romské osadě došlo k násilnému střetu mezi dvěma rodinami. Členové měli útočit dřevěnými kůly, jeden muž skončil v kómatu

Další články