Herečka Eva Holubová se národu pochlubila fotkou s Evou Pavlovou. Na tomto místě se setkaly

22263
Sdílejte

Úspěšné a oblíbené české herečky Evu Holubovou a Evu Pavlovou spojuje mnoho věcí. Obě jsou ceněné za své herecké výkony a své fanoušky si získaly nejen svým talentem, ale i charismatickou přirozeností. Nyní se obě dámy setkaly na společné fotografii, kterou Eva Holubová sdílela na svém sociální profilu.

Eva Holubová, která se proslavila svými rolemi v oblíbených českých filmech a seriálech, má na sociálních sítích velkou fanouškovskou základnu. A právě pro své fanoušky sdílela nedávnou fotografii, na které je zachycena s Evou Pavlovou. Holubová se s fotografií „pochlubila“ svým následovníkům, kteří na ni reagovali s nadšením.

Eva Pavlová, známá zejména díky svým rolím v českých seriálech, na fotografii překvapila svým novým vzhledem. Na sociální síti se objevila v novém oblečení, což vyvolalo pozitivní reakce u fanoušků obou hereček.

Kam dál?

Skvělé zprávy pro české fanoušky! Česká hokejová reprezentace bude na mistrovství světa v Praze posílena o dva elitní útočníky z NHL – Davida Pastrňáka a Pavla Zachu

Jana Postlerová promluvila jaké byly skutečné důvody její nepřítomnosti na pohřbu dcery Simony

Před čtrnácti lety odešel zpěvák Petr Muk : Pohřben byl podle židovského rituálu, přestože nebyl žid

Dostane Lucie Borhyová vyhazov z TV kvůli porušení zákona?

Felix Slováček má o Dádu strach : Už jí nikdo nepomůže, k životu potřebuje jenom víno

Další články