Herečka Eva Holubová se národu pochlubila fotkou s Evou Pavlovou. Na tomto místě se setkaly

21085
Sdílejte

Fotografii zveřejněnou Evou Holubovou zachytili fotografové Tilen Vajt a Pavel Dvořák, kteří jsou také autory dalších populárních snímků z Hradu. Okenní a balkonové fotografie z Hradu jsou v poslední době velmi oblíbené mezi veřejností. Holubová se těmito snímky rovněž pochlubila svým fanouškům.
Nezůstala ale jen u svých fotografíí. Ve své síti sdílela i snímky jiných osobností, které byly na Hradu zachyceny, jako například Petra Pavla nebo Martina Dejdara.

Eva Holubová je známá také svou podporou Petra Pavla, což se jí v minulosti vrátilo jako bumerang v podobě kritiky za její účast na inauguraci a reklamu na Mountfield. Přesto zůstala i nadále jeho podporovatelkou a její účast na různých veřejných akcích vždy vzbuzuje pozornost.

Při poslední inauguraci na Hradu byla Holubová jednou z hlavních postav týmu Petra Pavla. Slavnostního aktu se zúčastnilo mnoho dalších významných hostů, včetně poslance a předsedy hnutí ANO Andreje Babiše.

Kam dál?

Kabir Bedi, herec proslavený především rolí Sandokana. Vychovávala ho česká rodina. Finanční krize a smrt syna ho dostaly na dno

Marian Jurečka se netají láskou k alkoholu : Na Moravě dáváme hanácký trojboj…pochlubil se

Po týdnech mlčení se Andrej Babiš (69) konečně vyjádřil k pohledné zrzce, která spravuje jeho sociální sítě

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Další články