Zemřel slavný herec, jeho největší role v kultovním filmu je nezapomenutelná!

5531
Sdílejte
„Byl jsem jediný herec, který se nezúčastnil konkurzu na prvního Rockyho. A dostal jsem za to nejvíc peněz,“ tvrdil pobaveně. O své postavě Paulieho řekl: „Udělal jsem z něj citlivého drsňáka. Je to vlastně cukřík, i když hodně křičí.“ Vysvětlil, že při herectví se vždy zaměřoval na přesné emocionální podněty, aby vyjádřil například chamtivost nebo hněv, aby své postavy „vykrmil“.
Sylvester Stallone po oznámení Youngova skonu zveřejnil na Instagramu vzkaz: „Můj drahý příteli, Burte Younge, byl jsi neuvěřitelný člověk a umělec, budeš mně i světu velmi chybět. RIP.“ Na Younga vzpomínala i jeho manažerka Lynda Bensky. „Burt byl herec s obrovským emocionálním rozsahem. Mohlo by vás to rozplakat a vyděsit k sm**i,“ řekla magazínu. Méně se ví, že Young byl také vášnivým malířem, jeho rozmarné portréty ukazují vliv Picassa a Matisse. „Nemyslím si, že mě můžete zaškatulkovat jako herce nebo umělce,“ protestoval před několika lety. Po zesnulém herci zůstala dcera Anna, syn Robert a vnuk. Jeho manželka Gloria zemřela v roce 1974.

Kam dál?

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

Monika Bagárová plánovala oslavit své nadcházející třicáté narozeniny velkolepým koncertem v pražské O2 areně. Ten zrušila. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Tereza Kerndlová a její manžel zažili chvíle hrůzy. Ihned po autonehodě jí i manžela odvezla záchranka

Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

Další články