Soud rozhodl! Takhle vypadalo odevzdávání Rozárky mezi Agátou a Soukupem!

98775
Sdílejte
Poté, co influencerka Agata Hanychová (38) nedávno oznámila rozchod s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (54), se zpočátku zdálo, že spolu vycházejí dobře díky společné dceři.

Popsala Soukupa jako skvělého otce a poděkovala mu za čas, který strávila po jeho boku. V té době nic nenasvědčovalo tomu, že by v zákulisí brzy začala nepříjemná bitva o jejich dceru Rozárku.

Nevíme, co se dělo předtím, ale zdá se, že to byla Agáta Hanychová, kdo začal boj s Jaromírem Soukupem, když mu zakázala vstup do jejího domu a on se nemohl přijít podívat na Rozárku ani na její svátek. Reagoval zákazem Agátě, aby ji ukazovala na Instagramu. A boj pokračuje. Scénu ze špatného filmu mohli vidět ti, kteří procházeli kolem domu Agáty Hanychové ve chvíli, kdy si Jaromír Soukup přišel vyzvednout dceru Rozárku. Bylo jasné, že proti sobě nestojí přátelé, ale rivalové.
O tom, že Agátiny zákazy nic neznamenaly, rozhodl soud, který jasně stanovil podmínky. „Jaromír může svou dceru vídat až třikrát týdně ve stanovený čas. Toto rozhodnutí bere Soukup jako výhru, Agáta jako prohru,“ napsal portálJaromír Soukup si pro miminko přišel v pátek ráno. Zdá se, že Agátin zákaz vstupu do jejího domu stále trvá, protože přišla předat jeho dceru do auta. O přátelském přivítání nemůže být řeč. Oba byli vyzbrojeni mobilními telefony a zaznamenávali vše, co se během vyzvednutí stalo. To také neukazuje důvěru a je možné, že sbírají materiál, když se postaví proti sobě u soudu kvůli případu péče o jejich dceru.
Pokračování na další straně
 
Místo idylické rodiny má Rozárka rodiče, kteří si nemohou přijít na jméno:
 
Dokázal, že se Jaromír dokáže o své dítě postarat jako otec hned po jeho narození. Nejen, že byl přítomen jejímu narození, ale také přišel do Agátina domu, aby jí každodenně pomohl s výměnou plenek a další péčí. Agáta si také pochvalovala, že jí vždy nosil jídlo, které jí večer vařil, když se vrátil unavený z práce. Jeho dluhové stresy však idylu ukončily.
 

Kam dál?

Pamatujete si na fešáka z Pobřežní hlídky? Překvapí vás, jak David Charvet vypadá a čím se živí

Matka zastřelené studentky na filozofické fakultě vyčetla ministru vnitra Vítu Rakušanovi nedostatek empatie : „Necítím z vás úctu a respekt.“

Na utajený pohřeb Josefa Laufera přišli jen úzká rodina a nejbližší přátelé : Zdeňka Trošku ovládly emoce, na konci zazněl potlesk

Soukup přijel pro dceru i s advokátkou, odjel bez ní. „Róza už je dva dny nemocná. „Dorazil s teploměrem, nepromluvil, jen Róze změřil teplotu a celé si to natáčel,“

Agáta Hanychová bude mít dvojčata. Z ruky jí to vyvěštil zpěvák Jan Bendig

Další články