Šokující pitevní zpráva Michaela Jacksona: Zpěvák musel před svou smrtí hodně trpět, takové hrůzy byly nalezeny na jeho těle

10477
Sdílejte

Dále bylo jeho tělo pokryto ošklivými řeznými ranami a vpichy, pravděpodobně po lécích, které užíval na nespavost a léky proti bolesti. Měl vpichy po jehlách na ramenou, stehnech a bocích.

Pitva ukázala, že jeho kolena a holeně byly pokryty modřinami a velkými řeznými ranami na zádech, které by mohly naznačovat bolestivý pád před smrtí. Tomu by odpovídala i zjištěná vnitřní zranění.

Dalším šokem pro pozorující lékaře byl Jacksonův celkový stav. Byl již slepý na levé oko, měl zvětšenou prostatu a měl zmrzačenou páteř a prsty kvůli degenerativnímu onemocnění kostí.

Zanícené a zjizvené plíce byly také v kritickém stavu. Ty mohly být zachráněny pouze jejich transplantací, pro kterou byl zpěvák slabý a nemocný. Již rok před jeho smrtí měl být jeho stav tak žalostný, že podle soudního znalce bylo zázrakem, že je vůbec naživu.

Kam dál?

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

Další články