Herečka Jana Šulcová dodnes bydlí v legendární vile z komedie S tebou mě baví svět : Takto tam nyní vypadá !

24569
Sdílejte

Dům herečky Jany Šulcové z komedie S tebou mě baví svět ukrývá vzácné poklady. Tak to tam vypadá po téměř 40 letech od natáčení.

Herečka Jana Šulcová (73) s oblibou tvrdí, že její dům zná celé Česko i Slovensko, a to právě díky tomu, že si v roce 1982 „zahrál“ v české komedii století S tebou mě baví svět. Ve filmu v něm žila rodina Horákových, tedy Jana Šulcová a Július Satinský. Domu dokonce ve filmu ani nezměnily číslo popisné. V domě se natáčely také některé interiéry, například v podkrovní místnosti. A obývák se režisérce filmu Marii Poledňákové tak zalíbila, že její přesnou kopii dala postavit v Barrandovských ateliérech.

V době natáčení legendární komedie v domě žila herečka Jana Šulcová se svým dnes již exmanželem Oldřichem Víznerem, který byl jejím spolužákem z vysoké školy, a s dcerami Terezou a Rozalii. Když se po 25 letech manželství rozvedli, zůstala v domě bydlet herečka s dcerami. Tu rozvod s manželem natolik „vykolejil“, že bohužel strach a úzkost začala zahánět alkoholem, čímž si vážně poškodila zdraví a podle jejích hereckých kolegyň toto těžké a špatné období přežila jen zázrakem.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Velké překvapení připravila pro své fanoušky herečka Veronika Žilková (62). Změnila jsem si jméno!

Lidé mají jasno o rozchodu Andreje Babiše : Monika randí se zahradníkem

Wimbledonská šampionka Markéta Vondroušová oznámila rozvod po 21 měsících se svým manželem Štěpánem Šimkem

Babiš rozvod nepotvrdil a pořád nosí snubák. Doufá, že se Monika vrátí?

Hvězdné manýry českých celebrit: Případ Hofmanna a Maštalíra

Další články