Radek Kašpárek přiznal problémy s alkoholem. Pil první ligu – půl litru slivovice na ex. Žena mu dala ultimátum

2061
Sdílejte

I když věděl, že musí se svým démonem bojovat, nemohl se ho vzdát. Bál se, že pak úplně ztratí kreativitu, která je pro jeho práci tak nezbytná. Pak ale přišla poslední šance od manželky, po které se konečně vzpamatoval.

„Dala mi na výběr – buď ona, nebo pití. Kdyby tomu tak nebylo, nevím, jak by se na mě teď dívaly moje děti. Zvolil jsem správnou cestu. A moje dcera, které je nyní 14 let, mi tehdy řekla, že jsem jí dal k Vánocům ten nejkrásnější dárek. Ještě teď, když o tom mluvím, mám husí kůži,“ přiznal dojatý Radek Kašpárek, který přestal pít 21. prosince 2020.

Podle něj zbavení se závislosti nebylo tak problematické a neměl abstinenční záchvaty. Po dobu šesti měsíců užíval Antabus, lék, který pomáhá s nadměrným pitím alkoholu. Dnes už ho nemusí brát a naštěstí od té doby nemá chuť pít. Ironií je, že jeho zdraví se jen sčítalo, protože mu loni v létě selhalo srdce. V té době zcela vstoupil do svého svědomí a kromě cvičení přešel na celkovou změnu životního stylu.

Kam dál?

Jestli mě ODS vyhodí, nebudu do ní kopat. Na to mám Petra Fialu a tu stranu moc rád. Odejdu bez vulgarit. Poté se sprostě pustil do Zahradila

Rodina, přátelé a veřejnost se dnes naposledy loučí se Simonou Postlerovou

Jan Saudek slaví 89. narozeniny. Uznávaný fotograf zplodil až dvacet dětí, dopustil se i incestu s vlastní dcerou

Herečka Simona Postlerová zanechala rodině po sobě dluhy, přátelé na ni vypsali sbírku, dlužila i na nájemném

Obrovské neštěstí prožívá moderátorka Novy Petra Svoboda : Přišla o manžela. Ondřeje Křivku srazil na kole nepozorný řidič

Další články