Měl pravdu? Ivan Vyskočil tvrdil, že jeho syn nespáchal sebevraždu, pracuje s tím už i policie !

14391
Sdílejte

Jeden z těch, kteří neprožívají sváteční atmosféru Adventu a blížících se Vánoc s radostí, je také český herec Ivan Vyskočil (76).

Jinak čiperný senior má stále v hlavě tragický skon syna Jakuba Vyskočila (†46), který se podle oficiální zprávy rozhodl v květnu dobrovolně ukončit svůj život. S tím se herec neumí stále smířit, je přesvědčen, že to byla vražda. Na nějakou radost ze svátků nemá proto ani pomyšlení, jak přiznává.

​Na svého úspěšného syna Jakuba, který byl podnikatel a řídil velkou dopravní společnost, byl Ivan Vyskočil patřičně hrdý. Velmi si s ním rozuměl a navzájem si důvěřovali. Věděl proto různé detaily z jeho života, což ho vede k indicii, že nespáchal sebevraždu, jak vyhodnotila policie jeho smrt. Zanechal totiž dopis na rozloučenou, kde vysvětloval důvod svého rozhodnutí. Vzpomínal v něm jednu osobu, která mu ztrpčovala život, jeho někdejší kamarád Jiří Vařil. Právě on byl kdysi majitelem společnosti a prý stále zasahoval do její činnosti. Říkalo se také, že Jakub byl pouze jeho „bílým koněm“. Ivan Vyskočil chce, aby se odhalila pravda.

Kam dál?

Tomáš Plekanec byl její životní láskou. Lucii Vondráčkové trvalo čtyři roky než si odpustila, že manželství skončilo

Jaroslava Obermaierová – ikona českého filmu slaví 78. narozeniny. Byla příliš krásná dívka, aby chodila jen s jedním mužem

Zdeněk Barták bývalý manažer Ivety Bartošové ostře zkritizoval Rychtáře, který stále odmítá rodině Ivety Bartošové vydat její ostatky

Premiér Petr Fiala obhájil post předsedy strany, když získal hlasy od 81 % přítomných delegátů

Po zesnulém Danielu Valim truchlí nejen fanoušci, ale také jeho dvě děti. Zpěvák měl za sebou turbulentní život

Další články