Pořádně trapná situace, důvod krize? Soukup také dluží peníze Agátině kamarádce!

4391
Sdílejte
Soukup údajně dluží i Agátě kamarádce Haně Reindersové, známější jako Mašlíková, za její výkon v pořadu Výbušnina. Podle údajů z výkazu věřitelů jeho společností, které jsou k dispozici, požadovala devadesát tisíc korun, které jí nebyly vyplaceny. „Nechci to komentovat, nezlobte se,“ řekla. Soukup sám byl trochu více sdílnější. „Ale jistě,“ odpověděl na otázku, zda už byl honorář zaplacen, ale přidal vychevhtaný výraz. A dodal: „Dej mi pokoj. Nejsi normální.“ Později dodal aby si Reindersová zkontrolovala účty.
 
Pokud je to pravda, je to jen kapka v moři jeho celkových dluhů ve výši až 312 milionů korun, tedy zhruba 13 milionů eur. Zdá se, že mediální impérium Soukupa se rozpadá, údajně nedodržuje ani splátkové kalendáře Českého rozhlasu (dluh 40 milionů) a Czech Digital Group (dluh 113 milionů). Tyto společnosti umožňují svým televizním kanálům vysílat na svých sítích. Ale Soukup je tvrdý oříšek k rozlousknutí a pravděpodobně něco vytváří. „Ale samozřejmě vydržíme těžkosti beze strachu,“ odmítá katastrofický scénář, ale lavina se zatím valí.

Kam dál?

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

Monika Bagárová plánovala oslavit své nadcházející třicáté narozeniny velkolepým koncertem v pražské O2 areně. Ten zrušila. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Tereza Kerndlová a její manžel zažili chvíle hrůzy. Ihned po autonehodě jí i manžela odvezla záchranka

Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

Další články