Pořádně trapná situace, důvod krize? Soukup také dluží peníze Agátině kamarádce!

4391
Sdílejte
Na rozdíl od ní Soukup rozhodně netouží po publicitě, protože jsou to právě jeho dluhy, kvůli kterým na něj podalo žalobu velká část jeho věřitelů. Údajně je třeba počítat i s majetkem jeho mediální společnosti. Mezi těmi, kterým Soukup za jejich vystoupení nezaplatil honorář, byla i Agatina kamarádka Hana Reindersová (41).
Donedávna mnozí záviděli Agatě Hanychové bohatého partnera Jaromíra Soukupa. Loni se chlubila pobytem v jeho letním sídle v Marbelle, výletem do New Yorku, kde má byt v mrakodrapu s výhledem na Manhattan, a také focením v exkluzivním pražském bytě v nejvyšším patře výškové budovy. Navíc má mít svou velkou usedlost na okraji Prahy, kde měl údajně přestavět prostory, aby se tam mohla nastěhovat Agáta se svými dětmi. Kdo však ví proč, to ještě nebylo provedeno.
Něco na vztahu Agáty a Jaromíra jako by skřípalo, když se letos téměř neobjevil v jejích záběrech z Marbelly, ani se o něm příliš nezmiňovala ve svých streamech. Jejich pobyt měl skončit vášnivou hádkou a nyní si podle Agátiných slov dokonce chtějí od sebe na chvíli odpočinout. Rozhodně se jí nelíbí, jak Soukup mediálně informuje o dluzích, a je docela možné, že spor mezi nimi pramení z napětí v Soukupově podnikání. A možná Agátě vadí i to, že se musí stydět před kamarádkou.
Pokračování na další straně

Kam dál?

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

Monika Bagárová plánovala oslavit své nadcházející třicáté narozeniny velkolepým koncertem v pražské O2 areně. Ten zrušila. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Tereza Kerndlová a její manžel zažili chvíle hrůzy. Ihned po autonehodě jí i manžela odvezla záchranka

Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

Další články