Hanychová rozchod se Soukupem oznámila bez jeho vědomí. Přátelský rozchod? Těžko!

1543
Sdílejte

Přestože se jim narodila čtyřměsíční dcera Rozárka a plánovali další dítě, nikdy nesdíleli společnou domácnost. Soukup bydlel ve své přepychové vile za Prahou a Hanychová ve vile v pražském Suchdole, kterou postavila se svým bývalým manželem, moderátorem Jakubem Prachařem.

Luxus nestačil

Z počátku všechno vypadalo idylicky. Agátha se chlubila snímky ze španělské Marbelly a Manhattanu, kde Soukup vlastní luxusní nemovitost. Nicméně, jen zasvěcenci věděli, že jejich vztah skřípe a on se nedostal do harmonie ani ve slunné Marbelle. Tam došlo k poslední hádce mezi nimi, po které Soukup odletěl do České republiky, takže Agátha a její dítě zůstaly ve Španělsku.

Pokračování na další straně

Po negentlemanském gestu Agáta netoužila po dalším požitkářství a oznámila rozchod. „Bolí to. Beru to jako ztrátu života, kterou si oba vyčítáme,“ přiznala Agáta s tím, že rozchod proběhl přátelsky.

Kam dál?

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

Monika Bagárová plánovala oslavit své nadcházející třicáté narozeniny velkolepým koncertem v pražské O2 areně. Ten zrušila. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Tereza Kerndlová a její manžel zažili chvíle hrůzy. Ihned po autonehodě jí i manžela odvezla záchranka

Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

Další články