Cikánský horoskop: Podívejte se, jaký je váš romský symbol, ukazuje, jaký život vás čeká!

10420
Sdílejte

Pokračování na další straně

Kolo – 21. června – 21. července

V cikánském horoskopu kolo symbolizuje orientaci na rodinu, mateřství a evoluci. Kolo je také symbolem spojení a komunikace. Lidé narození pod tímto symbolem mají vysoce rozvinutou, komplexní osobnost. Jejich nálada může být nestálá, ale protože jim jejich vztah dodává sílu, jejich duševní klid se rychle obnoví.

Hvězda – 22. července – 22. srpna

V cikánském horoskopu má hvězda šest větví, které představují rovnováhu a štěstí. Ti, kdo se narodili pod tímto symbolem, respektují ostatní a stojí při své rodině po celý život. Díky svému optimistickému výhledu jsou vždy připraveni přijmout úspěch. Lidé narození v tomto znamení mohou vynikat i v umění.

Bell – 23. srpna – 23. září

V cikánském horoskopu tento symbol představuje snahu o dokonalost a přesnost. To jsou velmi důležité ctnosti, které by měly sídlit v každém člověku. Lidé narození pod tímto symbolem vždy bojují za svá práva, mají rádi, když se věci vyvíjejí tak, jak chtějí. Mohou však být velmi kritické v mnoha oblastech života.

Coin – 23. září – 22. října

Mince je symbolem rovnováhy a pravdy. Mince jsou považovány za jeden z nejmocnějších symbolů, které mohou ovlivnit svět mnoha způsoby. Lidé narození pod tímto symbolem jsou bojovníci, vytrvale bojují za to, co je správné, za sebe, za ty, kteří jsou pro ně důležití. Klidně by mohli jít na práva, ale víc je přitahují kreativní věci. Jsou umělecky založení a rádi sní, je to pro ně sebevyjádření.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články