Cikánský horoskop: Podívejte se, jaký je váš romský symbol, ukazuje, jaký život vás čeká!

10420
Sdílejte

Dýka symbolizuje sílu, čest a vítězství. Lidé narození v tomto znamení jsou úspěšní a snaží se překonat špatné věci. Lidé narození pod tímto symbolem se ničemu nevyhýbají, bojují za věci, které jsou pro ně důležité. Vždy si stojí za svým, ale rádi pomohou i svému okolí. Mají vynikající vodivost.

Koruna – 21. dubna – 20. května

Koruna symbolizuje bohatství, moc, úctu, lásku a odvahu. Vzhledem k tomu, že je vyroben z drahého kovu, obvykle zlata, je symbol koruny v cikánském horoskopu vysoce ceněn. Lidé narození pod tímto symbolem se nebojí boje, potřebují finanční zabezpečení, a proto jsou ochotni hodně pracovat. Někdy hodně pracují, ale dělají vše pro to, aby pro sebe a své okolí vytvořili prosperitu a luxus.

Svícen – 21. května – 20. června

Svícen je symbol, který může odkazovat na religiozitu, víru a porozumění. Lidé narození pod tímto symbolem věří v pravý život, za který bojují. Jsou komunikativní a inteligentní. Díky svému pochopení jsou svými rodinami velmi respektováni a často se ptají na jejich názor.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články