Ale to je radikální změna! Gottová přiznala, že se ze sociálního bytu odstěhuje!

1610
Sdílejte
Jako obvykle byla vyfotografována na letišti hned po příletu. Čekal na ni neznámý muž, údajně taxikář, který jí pomohl se zavazadly a odvezl ji do jejího ubytování. Během svého pobytu v Praze se setkala s přáteli, ale především se svou matkou, která po nehodě sotva chodí. Ale v Helsinkách se Gottově nejstarší dceři údajně konečně daří dobře.
Dominika Gottová na začátku roku přestala dostávat finanční podporu od státu a vypadalo to s ní mizerně, dokonce údajně chodila do útulku pro bezdomovce. Po tragické události ve Finsku konečně změnila názor na svou vysněnou práci v bezpečnostních službách v nákupním centru. Moc ji to nepřekvapilo, ale možná už tušila, že dostane místo u manžela Tima Tolkkiho (57). Plánoval založit vlastní firmu, která by řídila jeho hudební aktivity, a měl možnost získat docela slušnou státní dotaci. Zřejmě se mu to podařilo.
Jak uvedl zdroj v Dominičiného kruhu v červnu, je z práce nadšená. „Dominika je nyní Timovou manažerkou, vyřizuje e-maily a telefonáty. Má s tím zkušenosti už z doby, kdy před lety pracovala pro Tolkkiho kapelu Stratovárius,“ řekl. Ale také se chlubila sama sebou. „Jsme rádi, že jsme k tomuto kroku přistoupili. Ta společnost je vlastně Timův management, který se zabývá věcmi ohledně jeho turné a nahrávek, stejně jako produkce a mixování,“ vysvětlila v červnu.
Pokračování na další straně

Kam dál?

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

Monika Bagárová plánovala oslavit své nadcházející třicáté narozeniny velkolepým koncertem v pražské O2 areně. Ten zrušila. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Tereza Kerndlová a její manžel zažili chvíle hrůzy. Ihned po autonehodě jí i manžela odvezla záchranka

Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

Další články