Ale to je radikální změna! Gottová přiznala, že se ze sociálního bytu odstěhuje!

1611
Sdílejte
„Jako umělec bez zastoupení musel Timo platit za všechno sám. Letenky na představení, ubytování. Takže když je angažován pod firmou, má vliv na státní příspěvky pro umělce,“ dodala se zajímavým detailem o dotaci. Zdá se, že již získali finanční prostředky od státu, protože po dlouhé době pár konečně zlepší situaci natolik, že pravděpodobně opustí přidělené sociální bydlení.
Dominika se ale opět nevyhýbá a sní o novém bytě se saunou v Helsinkách. „Chtěli bychom s manželem jiný byt, než máme teď. Dohodli jsme se, že najdeme něco většího a lepšího, chtěli bychom byt se saunou a balkonem. Sauna v bytě je velmi důležitá, protože zimy jsou ve Finsku opravdu drsné, máme šílené mrazy, a když přijdete domů zmrzlí na kost, je ideální dát saunu na osmdesát stupňů, abyste neonemocněli,“ řekla Gottova nejstarší dcera. Doufejme, že tentokrát to nevyhoří a zbudou jim peníze na úspěšný chod firmy. Myslet na budoucnost a šetřit bylo vždy největší slabinou Dominiky a Tima, proto ani její otec nebyl nadšený z jejího zetě.

Kam dál?

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Ondřej Sokol známý moderátor kvůli Aspergerovu syndromu při natáčení Na lovu trpí. Mám strach z lidí…přiznal

Monika Bagárová prožívá obrovské zklamání: O zpěvačku nebyl zájem, do O2 areny prodala jen 700 lístků

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Další články