Úžasný LUXUSNÍ punčový řez, který překoná všechny zákusky z cukrárny

3858
Sdílejte

Pokračování na další straně

Budeme potřebovat tyto suroviny + kakao žloutky utřeme s cukrem a Herou ………přidáme polohrubou mouku a vznikne taková hustší směs…….vyšleháme bílku a smícháme buď vařečkou, nebo klidně šlehačem na nejmenším stupni……těsto rovnoměrně rozetřeme na plech a upečeme. Stejně upečeme i růžovou piškot, jen přidáme trochu barviva a také kakaovou, kde přidáme lžíci kakaa. Z upečených plátů NEDÁVÁME dolů kůrku!!!!!!, bude sloužit jako ochrana před promáčením.

na spodek dáme bílý plát, potřeme pikantním džememkakaový plát převrátíme a položíme kůrkou na bílý a velmi hustě propícháme vidličkouodlijeme 350 ml sirupu a rovnoměrně polijeme, na kraje nezapomenout, aby nebyl suchý? Zalévat se nebojíme, není to klasická piškot, ale tuková, takže více snese, a dobře popřitlačujeme, aby se sirup dostal všude potřeme znovu džemem přiložíme růžovou piškot kůrkou dolů, propícháme hustě vidličkou a polijeme rovnoměrně350ml sirupu
potřít džemem a položit poslední bílý plátpropíchat vidličkou, polit 350 ml sirupu, dobře popřitlačovat a nechat půl hodinku odstát, aby se sirup vsákl. Nakonec dáme polevu: cukr smícháme se zlatým klasem, přidáme horký sirup podle potřeby, olej a utřeme. Poleva nesmí být ani hustá, neboť by se špatně natírala, ale ani řídká, neboť by vsákla.a tohle je výsledek – pastva pro oči a nebíčko v ústech! Děti ho milují…

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články