Ukrajinská influencerka se proslavila jako živá lidská Barbie. Za 15 eur měsíčně hustila do lidí lži. Vytvořila kolem sebe sektu

609
Sdílejte

Lukyanova jim například radila, aby vdechovali rtuť, díky čemuž získali paranormální schopnosti a dokázali se propojit na minulé životy. Vysvětlovala jim, že každý má v těle parazity v podobě červů nebo malých chobotnic. Pokud se jich chtěli zbavit, měli pít terpentýn, který se používá například jako ředidlo do barev. Ženám říkala, aby používaly tampony namočené v grapefruitovém extraktu a dehtu, což jim mělo zúžit vagínu.

Na celé této situaci bylo nejnebezpečnější to, že jí věřilo mnoho mladých dívek, které si takto ničily zdraví. Až blogerka Katya Konasova odhalila pozadí jejího byznysu a přinesla výpovědi od žen, které byly kotníky sekty, jak tento spolek nazývali s odstupem času. Vzápětí se o Lukayanovo podnikání začali zajímat i ruští policisté. Živá Barbie proto bez bližšího vysvětlení svůj klub uzavřela a najednou přestala rozdávat své rady pro zdravý život.

Kam dál?

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Opilý muž na Zlínsku vyhrožoval vystřílením dětí ve školách

Tisíce Slováků otrávil start hokejového MS : „Hanba Čechom.“ rozléhalo se areálem. Stovky lidí začaly naštvaně odcházet

Proč jsme schopni riskovat život pro pěkné selfie ? Bizarní smrt kvůli fotkám

Rodiny obětí z univerzity nedostanou odškodné pokud nepřiznají majetek

Další články