Tento muž († 40) podlehl koronaviru: Poslední větu, kterou řekl láme srdce !

3087
Sdílejte

Maladému muži plného života dělala největší radost jeho krásná manželka a dvě děti. Zasáhla však krutá realita v podobě nákazy koronavirus. Je zarážející, že lékaři doporučili pacientovi, aby zůstal doma a nešel do nemocnice, i když byl jeho zdravotní stav kritický.

Ryan Storrie žil v Dubaji, ale jeho rodištěm bylo anglické město Ardrossan. Společně s rodinou navštívili Velkou Británii, kde se konala oslava jeho 40. narozenin, a zároveň se chtěl zúčastnit fotbalového zápasu Rangers vs. Bayer Leverkusen. Začal však pociťovat příznaky koronavirus, přičemž test se nakonec prokázal jako pozitivní.

40-letý muž tak zůstal izolován v jedné z pokojů, neboť lékaři mu doporučili, aby nešel do nemocnice. Starala se tak o něj manželka Hilary, která byla pohledem na trpícího otce jejích dětí zdrcená. Zdravotní stav Ryana se však výrazně zhoršil, protože trpěl astmatem, v důsledku čehož patřil do ohrožené skupiny.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články