Trpká pilulka pro Bagárovou? Nová přítelkyně jejího ex-Muradova se dočká toho, co Monika nezažila!

2397
Sdílejte

Již několik měsíců tvoří pár. Zápasníky MMA Makhmudem Muradov (33) a účastnice televizní reality show Sabinou Karaskovou (23).

Je to po rozchodu se zpěvačkou Monikou Bagarovou (29), se kterou mají dceru Rumii (3), první vážnější seznámení, a jak známo, zpěvačka našla velkou lásku i v karlovarském podnikateli Leonardu Lekaji (32). Vypadá to, že oba nové páry berou nové vztahy vážně.

Jakmile Sabina Karasková na konci loňského roku na zápase v Oktagonu v Ostravě promluvila s Makhmudem Muradem a požádala ho o selfie, padla mu do oka – vyměnili si mobilní čísla a začali spolu komunikovat. Sabině očividně nevadilo, že má přítele, se kterým se krátce předtím dali dohromady v reality show, a on byl ten, kdo ji přivedl na zápas. Na otázku co znamenají jejich SMSky, odpověděla, že je to jen zábava. Po několika dnech však přijala pozvání od Macha do Alp, které před svým přítelem zatajila. Upozornili ho na to neznámí lidé, kteří Sabinu a Macha sledovali na sociální síti a okamžitě s ní vztah ukončil.

Kam dál?

Ivana Gottová žila s Karlem Gottem, který byl starší o 37 let. Jaký byl ve skutečnosti příběh jejich lásky? Trnitý i romantický

Hvězdné manýry manýry Ewy Farne : Za hodinu zpívání ji nestačilo 600 000. Tohle vše jí musí pořadatelé koncertů splnit…

Prezident Petr Pavel vyzval k přijetí eura v České republice jako krok k dosažení „první ligy“ v Evropě

Charlotte Ella Gottová nedávno oslavila své osmnácté narozeniny. Tato mladá dáma nejen vyrostla do krásy, ale také má talentu na rozdávání

Vláda schválila novou reformu penzijního systému. Zvýšení věku odchodu do důchodu. Úleva pro náročné profese

Další články