Ostré obvinění ! Soukup své lidi neplatil, zato Agátě sehnal ochranku a splnil jí vše co si usmyslela

3277
Sdílejte

Přidala také další podrobnosti o skutečně hanebném zacházení s personálem, který nemá ani základní hygienické potřeby. „Lidé jsou panu Sukupovi naprosto k ničemu. Ale toaletní papír není to jediné. Jako, i když je zima, není tam vedro. Nikdo neví proč. Byl prosinec a byla zima, ale žádné Topení.“ „Na Barandově. Nakonec to nadřízení zlehčili vtipy, že si přineseme další svetry a budeme běhat po budově,“ narážela na další rovinu arogance vedení.

Ale tak špatně na tom tak nebyli. Pro tváře, které se ukazovaly na obrazovce, platila jiná kritéria. “ Když přišla Agáta, dostala všechno své. Firma sice neměla na nic peníze, ale paní Hanychová dostala auto, bodyguarda, ale i maskérku, jakou si vyžádala. On své osobní peníze evidentně má a je možné, že je různě přelévá mezi firmami,“ míní Poláková.

Pokračování na další straně

 Těšit se může ze štědrých podmínek  také Lela Vémola, která si velmi pochvaluje své vizážistky. Její manžel Karlos Vémola je léta dobrým kamarádem Jaromíra Soukupa. Oba k sobě mají blízko kvůli zápasu, ale také proto by měl Soukup vědět, že nefér podmínky a hra nemají jak ve sportu, tak ani v životě, co hledat. Zatím se tváří jako andílek a tvrdí, že o ničem podobném neví.

Kam dál?

Zemřel jeden z nejvýznamnějších a nejslavnějších českých baletních mistrů a tanečníků Vlastimil Harapes (†77)

AKTUÁLNĚ : Atentát na Slovenského premiéra Roberta Fica. Postřelil ho neznámý útočník

Herec Jan Potměšil se ztrácí před očima. Čelí vážným zdravotním problémům

Herečka Patricie Pagáčová (35) se po pěti letech manželství rozešla se svým manželem Tiborem Pagáčem. Řešit budou péči o dceru

Soud Hanychové a Prachaře je u konce : Definitivní zákaz pro Agátu i Jakubův nečekaný svědek

Další články