Svatba století: Veronika Žilková o tom, jak milionář žádá v kuchyni o ruku její dceru Agátu

10440
Sdílejte

Veronika Žilková pro harmonii v rodině odpustí i nevěru. Po třech rozvodech má nového chlapa, ale svatbu chystá těhotné dceři Agátě Hanychové.

Česká herečka Veronika Žilková (61) si v partnerském životě vytrpěla hodně příkoří, ale stále věří v pravou lásku. Přestože má za sebou tři nezdařená manželství, ve kterých ji partneři podváděli, dokázala se s tím vyrovnat. „U chlapů s tím třeba prostě počítat. Tak to je,“ zhodnotila pro PLUS 7 DNÍ. Po necelém roce, který uběhl od rozvodu s jejím posledním manželem, hercem a velvyslancem Martinem Stropnickým, se zamilovala do dalšího muže. Tentokrát je to muzikant Josef Holomáč, kterého si fanoušci mohou pamatovat i ze skupiny Argema. „Konečně se při něm nemusím krotit. Tím, že je rocker, bez problémů akceptuje i mou divočejší část povahy,“ prozradila dále.

Vděčná za nevěry

Když se Veronika Žilková po osmnácti letech manželství rozcházela s Martinem Stropnickým, netajila roztrpčení. Fakt, že ji opustil kvůli lásce k zaměstnankyni českého velvyslanectví v Izraeli, kde působil, mladší třiceti let, by mu dokázala odpustit. Více ji zranil hulvatský mail, ve kterém jí sucho oznámil, že ji už nemá rád a chce jejich vztah ukončit. S odstupem času herečka prozrazuje, že se s jejím trápením identifikovalo mnoho jiných žen, které se ocitly ve stejné situaci.

Kam dál?

Fanoušci skupiny Maxim Turbulenc, očekávali informace o rozloučení s oblíbeným zpěvákem. Rozhodnutí rodiny je nepotěší

Ivana Gottová se omluvila fanouškům : Villu Gott letos neotevřu ! Doufám, že mi odpustíte

Tomáš Plekanec byl její životní láskou. Lucii Vondráčkové trvalo čtyři roky než si odpustila, že manželství skončilo

Jaroslava Obermaierová – ikona českého filmu slaví 78. narozeniny. Byla příliš krásná dívka, aby chodila jen s jedním mužem

Zdeněk Barták bývalý manažer Ivety Bartošové ostře zkritizoval Rychtáře, který stále odmítá rodině Ivety Bartošové vydat její ostatky

Další články