Češi si zamilovali novou letní destinaci : Říkají ji „Nové Chorvatsko“!

4593
Sdílejte

Počasí v Česku se v těchto dnech rozhodně nepodobá létu, jaké si představujeme. Může to být další z důvodů, proč odjet  a užít si dovolenou v zahraničí.

Jedna z nejoblíbenějších destinací Čechů je rozhodně Chorvatsko, avšak inflace vyšvihla ceny za ubytování či jídlo do výšin. Dovolenou u Jaderského moře mají v oblibě i Češi, kteří začali hledat i jiné alternativy, kde by si užili volné dny a neminuly celý majetek.

Ukázalo se, že novou letní destinací pro naše sousedy je Polsko. Není totiž žádným tajemstvím, že tato země je lákadlem v souvislosti s levnějšími potravinami a pohonnými hmotami. Rekreantů však mohou přitáhnout i písečné pláže, které nejsou přeplněné.

Pokračování na další straně

I polská média zachytila příliv čechů ,,Češi mají k polskému moři blíže než kdy předtím. A využívají toho. Zdůrazňují, že dovolená u Baltského moře se v jejich zemi stává velkým hitem, Polsko nazývají novým Chorvatskem,“ uvádí polský portál.

Kam dál?

Zábava na atrakci v Arizoně skončila obrovským neštěstím: Skákací hrad vítr vynesl do vzduchu, nepřežil dvouletý chlapec

Drama v Děčínském ústavu pro dětské vrahy. Tři chovanci napadli nočního dozorce a následně se pokusili o útěk

Neštěstí na Břeclavsku : Na dvanáctiletého chlapce během hry zřejmě spadla branka

Rázný krok ředitele školy v Rýmařově : Úplný zákaz mobilů. Berou dětem svobodu

Klíčové aspekty, které byste kvůli lásce nikdy neměli obětovat

Další články