Češi si zamilovali novou letní destinaci : Říkají ji „Nové Chorvatsko“!

4606
Sdílejte

V areálu Zakrzówek se nachází pět bazénů – pro plavce, neplavce, a dokonce i brouzdaliště pro malé děti. Lidé mohou samozřejmě plavat i v samotném lomu. Vedle toho zde má brzy vzniknout i bazén určený pro psy.

Na tento výlet si raději přivstaňte…oplatí se to. Areál bývalého lomu má totiž kapacitu tisíc lidí a pokud je už naplněna, musíte počkat, až někdo odejde: „Ti, co vycházejí, nám odevzdají své pásky a my za ně pustíme lidi, kteří stojí ve frontě,“ řekl pro CNN Prima NEWS hlídač koupaliště.

Do vody můžou lidé vždy až od deseti hodin dopoledne, kdy přicházejí plavčíci. Jeden z nich uvedl, že nejvíce místo navštěvují lidé z Ukrajiny a Anglie.

„Polské Maledivy“ lákají na vstup zdarma. Za jídlo a pití zaplatíte skoro stejně jako u stánků na českých koupalištích. Zmrzlina stojí v přepočtu pětatřicet korun, hranolky osmdesát a káva nebo limonáda kolem padesáti korun.

Kam dál?

Armáda České republiky usiluje o lepší získávání dat o obyvatelích i firmách, aby byla schopna rychleji a efektivněji provést mobilizaci v případě válečné krize

Kladno se potýká s problémem odcizených nákupních vozíků. Supermarket zavedl speciální opatření

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Další články